Bijlessen op alle niveaus

 

Vind je Duits een moeilijk vak? Kom je niet goed mee in een volle klas? Bij "Alles auf deutsch" krijg je de aandacht die je verdient. Naamvallen? E/i-Wechsel of andere grammatica-problemen? Hier wordt alles begrijpelijk, rustig en op meerdere manieren uitgelegd totdat je het snapt. Woordjes leren moeilijk? Brieven schrijven ook? Spreken of luisteren oefenen? Teksten (begrijpend) leren lezen? Snap je niets van dat literatuurboek dat je voor je lijst moet lezen? Alles kein Problem!  Ik help jou.

Ik heb bijna 20 jaar onderwijservaring op alle niveaus en kennis van veel methoden en de Cito-eisen: wij bespreken samen wat je doelstelling is. Wil je in een paar bijlessen een bepaald onderdeel van het vak Duits oefenen of leren begrijpen? Of juist een langere periode ondersteuning om een solide basis voor het vak te leggen? Alles is mogelijk.

Niet alleen voor middelbare scholieren ben ik er: ook voor bijles Duits of scriptiebegeleiding voor je vervolgopleiding op MBO, HBO of WO ben je bij "Alles auf deutsch" aan het juiste adres.

 

Examentraining

(Her)examen bijna in zicht? Net even dat extra steuntje in de rug nodig voor Duits? Samen met een ervaren examendocent Duitse Cito-teksten oefenen en analyseren? Succes verzekerd! Meld je aan voor een examentraining Duits (maart - juni).

 

Neem vrijblijvend contact op!